Barcelona are cota 25 sa o invinga, sambata, pe Alaves: Pariaza acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
5 0

Barcelona are parte de un adversar lejer la debutul in noul sezon din La Liga. Pariaza pe victoria echipei lui Messi in partida cu Alaves, de pe Camp Nou. La Betfair, pariul are cota 25!

Cum voi beneficia de cotele marite?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNFG. Click aici pentru a profita ACUM de oferta.
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) inainte de începerea partidei Barcelona v Alaves şi alege să câştige BARCELONA.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare,  inainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2o.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu