Barcelona – Girona: Ai cota 10.00 indiferent daca vrei sa pariezi 1, X sau 2! Pronosticul nu este corect? Castigi pana la 80 RON!

Barcelona - Chelsea
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Sambata seara, pe Camp Nou, are loc un derby catalan, intre Barcelona si Girona. NetBet a pregatit pentru acest meci o oferta speciala, cu care nu poti pierde!

CUM POTI BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
 1. Inregistreaza-te
  Deschide un cont acum cu bonus cod COTA10.
 2. Pariaza
  Pariaza pre-live pe bilet simplu pe orice selectie 1, X sau 2 din meciul Barcelona – Girona. 40 RON din miza vor fi multiplicati.
 3. Primeste bonusul
  Castigurile suplimentare vor fi adaugate in contul tau in maxim 48 de ore!

Iata mai multe detalii:

 • Pariul trebuie sa fie primul plasat dupa deschiderea contului cu codul bonus.
 • Este posibila plasarea unui pariu mai mare de 40 RON, dar bonusul se va da doar pentru primii 40 RON din pariu.
 • Daca pariul este castigator, vei fi platit in bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani pana la suma totala conform sumelor marite vor fi creditati sub forma de bonus.
 • Inainte de a inregistra o cerere de retragere, bonusul trebuie pariat de patru ori pe evenimente sportive simple sau combinate, cu cote individuale de minim 1.60 inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Crezi ca asta este tot? NetBet iti da inapoi dublul mizei daca pariul este pierzator! Acest bonus trebuie pariat de sase ori pe evenimente sportive simple sau combinate, cu cote individuale de minim 1.60 inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Barcelona - Girona

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu