Super pronosticul zilei: Barcelona are cota 40 sa castige la Granada!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Excelenti pe teren propriu, catalanii nu s-au descurcat prea bine in deplsarile acestui sezon. Barcelona poate sparge gheata, bifand primul succes al stagiunii pe un teren advers, in deplasarea la Granada din etapa a 6-a de La Liga. Bilantul confruntarilor directe este clar in favoarea campioanei en-titre, invingatoare in ultimele 6 dispute, serie in care a si marcat de 21 de ori. Cota pentru o noua victorie a Barcelonei in fata Granadei este mica, 1.30, insa nu si la Betfair. Aceasta agentie a marit cotatia pentru 2 solist pana la o valoare de 40!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pariezi la cota 40 pe victoria Barcelonei?

In doar cativa pasi simpli ai posibilitatea de a miza la cota 40 pe 2 solist in Granada – Barcelona (diseara, ora 22:00)

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMJ . Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMJ plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Granada – Barcelona si alege pariul pe victoria Barcelonei.
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data credităriiTrebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu