Barcelona – Malaga: Cota gazdelor, marita de la 1.06 la 10.00!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Lideri ai ierarhiei, cu 22 de puncte din 24 posibile, catalanii o vor intalni in etapa a 9-a de La Liga, sambata de la ora 21:45, pe ultima clasata. Malaga a castigat doar un punct in primele 8 etape, incasand 18 goluri. Noii clienti Betfair ai posibilitate de a paria pe victoria Barcelonei, pe o cota marita de la 1.05, la 4.00! 

Detaliile ofertei

2. Pariaza: Primeşti cota mărită de 4.00 pentru victorie BARCELONA. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poti sa plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă: Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat doar o data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu