Bayern Munchen – FC Sevilla: Cota 35.00 pentru victoria bavarezilor in Supercupa Europei!

Bayern Munchen - FC Sevilla
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Joi, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Bayern Munchen – FC Sevilla, din cadrul Supercupei Europei.

Pariaza la Betfair pe victoria lui Bayern Munchen impotriva andaluzilor si beneficiezi de cota marita la 35.00! Campania este adresata noilor clienti Betfair, miza maxima acceptata in promotie fiind 5 lei.

Cum pot paria pe cotele marite?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNRO: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cote marite!
  2. Primeşti cota mărită de 35.00 pentru victoria lui Bayern Munchen in meciul cu FC Sevilla (24 septembrie). Cota specială aleasa este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător Betfair iti va returna miza cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza la cote marite pe Bayern Munchen – FC Sevilla!

Bayern Munchen - FC Sevilla

Bayern Munchen – FC Sevilla


 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu