La Betano castigi pariul daca echipa pe care ai mizat are doua goluri avans!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Betano aduce in atentia pariorilor, o oferta unica pe piata. Daca ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are in orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul caștigator, chiar dacă adversarii marcheaza sau caștigă ulterior meciul!

Oferta „Avans de 2 Goluri” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Rezultatul Final, ca gazdele sau oaspeții să câștige. În acest caz, dacă echipa ta va conduce în orice moment cu două goluri, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Cum beneficiez de oferta?

Nimic mai simplu.

  • Deschide-ti acum un cont la Betano accesand acest link. Pe langa sansa de a castiga bani cu ajutorul promotiei ”Avans de 2 Goluri”, ai automat acces la bonusul de 500 lei oferit de agentia Betano!
  • Oferta se aplica pentru piața de pariere „Rezultat Final” și pentru tipurile de pariuri victorie gazde sau oaspeți (1 sau 2). Doar pentru pariurile cu o singură selecție.
  • Toate câștigurile vor fi creditate în contul de client cât de rapid se poate din momentul în care echipa are două goluri avans, cel târziu la 30 de minute după ce golul respectiv a fost marcat.

Deschide-ti cont!


Exemplu:

Norvegia – Romania, pariu 1 solist
Meciul s-a terminat cu scorul de 2-2, desi norvegienii conduceau cu 2-0 in minutul 70 . In oricare alta situatie, pariul 1 solist era pierdut. Insa, cu oferta Betano ”Avans de 2 Goluri”, pronosticul ar fi fost castigator, imediat dupa ce nationala Norvegiei s-ar fi desprins la doua goluri pe tabela de scor.


betano 2 goluri

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu