Betano Master incepe in curand! Nu rata startul pentru premiul de 1.000.000 lei!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Intră în joc alături de cei mai buni fotbaliști din Europa! Începe cel mai mare eveniment al verii în fotbal: Europeanul, iar pe Betano ai 1.000.000 de motive să te bucuri!

Alege-ți țara preferată din toate cele prezente la turneul final din această vară, trăiește suspansul și adrenalina meciurilor pline de spectacol și poți câștiga gratuit premii zilnice cu Betano Master! Pentru a deveni unul dintre câștigători, tot ce trebuie să faci este să ghicești scorul final al meciurilor selectate și cine va înscrie primul gol al meciului. Ai “lovit” combinația perfectă? Felicitări! O parte din cei 25.000 de lei vor fi virați direct în contul tău Betano, fără condiții de rulaj!

Fiecare zi îți aduce încă o șansă la marele premiu de 1.000.000 de lei. Dacă vei reuși să ghicești 32 din cele 44 de întrebări de pe toată durata turneului final, o parte din cei 1.000.000 lei puși la bătaie pentru acest turneu final vor fi virați direct în contul tău Betano, fără condiții de rulaj! Simplu! Fără alte condiții suplimentare, îi vei putea retrage imediat! Așadar, crezi că ai norocul în sânge? Succes!

Nu rata startul!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu