BetCombo la Betano: Selectii din acelasi meci, pe un singur bilet!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Noua opțiune de pariere la Betano, BetCombo, îți permite să combini între 2 și 7 selecții din același meci pe același bilet (de exemplu, gazdele câștigă și peste 2,5 goluri). Astfel, poți include în premieră piețe de pariere diferite în cadrul aceluiași eveniment/meci, pe un singur bilet de pariere!

Cum să îți construiești biletul cu BetCombo

Pentru a-ți face un pariu cu BetCombo, va trebui să alegi întâi evenimentul pe care vrei să pariezi și apoi să selectezi opțiunea BetCombo pentru a filtra piețele disponibile pentru combinații. Poți selecta de la 2 până la 7 piețe, cum ar fi Rezultat la Pauză/ a Final, Șansă dublă, Rezultat Pauză/Final, Total goluri, Ambele echipe să înscrie, Primul marcator, Total cornere.

Selecțiile tale vor fi apoi adăugate pe același bilet și va fi creat pariul combinat (multiplu) cu cotele aferente.

Construieste biletul cu BetCombo!

Termeni si conditii BetCombo

1. BetCombo este o opțiune disponibilă pentru piețele de pariere de dinainte de meci, doar pentru fotbal, constând în posibilitatea de a include pe același bilet selecții decurgând din același eveniment.
2. Pariurile folosite pentru BetCombo nu pot fi combinate cu alte pariuri BetCombo sau cu alte evenimente.
3. Pariurile BetCombo nu sunt eligibile pentru Cash Out.
4. Maximum șapte selecții din cadrul unui singur meci pot fi incluse pe biletul BetCombo.
5. Dacă un BetCombo conține selecții care sunt declarate nule sau anulate, atunci tot biletul BetCombo va fi nul/anulat. De exemplu, dacă Primul Marcator selectat nu joacă, tot biletul BetCombo va fi nul, indiferent de rezultatul celorlalte selecții.
6. Pariurile plasate prin intermediul BetCombo nu sunt eligibile în cadrul cerințelor de rulaj pentru Bonus.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu