Bilete VIP si 1500 euro bani de cheltuiala, la orice meci de Champions League!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Pentru ca apreciaza pasiunea ta pentru fotbal, Unibet ți-a pregătit o promoție exclusivă. Îndeplinește toate misiunile fotbalistice și poți câștiga o excursie de vis la orice meci din Champions League la extragerea cu premii! In joc mai sunt 4 pachete care includ, fiecare, cate 2 bilete VIP la orice meci din Liga Campionilor si 1500 de euro in bani de cheltuiala si cazare.
Opteaza acum
daca vrei și tu un Unibet Pass – biletul tău pentru o experiență unică!

Cum pot participa?

Pentru ca este o promotie oferita de fanii fotbalului, pentru fanii fotbalului, aceasta poate fi accesata extrem de simplu. Iata pasii:

  • Deschide-ti cont la Unibet. Automat beneficiezi de bonusul de 300 lei oferit de agentie.
  • Opteaza aici pentru promoție.
  • Îndeplinește misiunile de mai jos pentru a te califica la extragere. Misiunea etapei in curs este: In perioada 21-23 octombrie pariaza live pe fotbal de minim 30 lei!

Pachetul VIP include:

  • 2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League.
  • 1.500 € bani de cheltuială pentru călătorit și cazare.

Opteaza si castiga pachetul VIP!


 

Misiunile promotiei:

RUNDADATAMISIUNIPREMIUL EXTRAGERII
116-18 septembriePariază 30 RON la pariuri sportive și 30 RON în cazinou (la sloturi sau în cazinoul live).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
230 septembrie-2 octombriePlasează un pariu de minim 6 RON cu funcția ‘Creare pariu’ pe un meci din Champions League.2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
321-23 octombriePlasează un pariu live pe fotbal de minim 30 RON.2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
44-6 noiembriePariază minim 30 RON pe orice piață de marcator (primul, ultimul, oricând).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
525-27 noiembriePlasează un pariu multiplu pe fotbal (miza minimă – 30 RON).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.
69-11 decembriePariază 30 RON la pariuri sportive și 30 RON în cazinou (la sloturi sau în cazinoul live).2 bilete VIP pentru meciul ales din Champions League si 1.500 € bani de cheltuială.

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu