Biletele pariate pe Cupa Mondiala iti garanteaza castiguri cu 30% mai mari!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Ponturile inspirate de la turneul din Rusia sunt răsplătite mai bine la Unibet, prin intermediul creșterii de profit pentru pariuri multiple. Dacă alegi o multiplă pre-meci cu cel puțin trei evenimente în timpul fazei grupelor, atunci Unibet iti va crește profitul cu până la 30%, dacă câștigi.

Toată lumea apreciază câștigătorii, iar noi, la Unibet, câștigătorii sunt apreciati și mai mult. Transformă-ți cunoștințele de fotbal internațional în câștiguri în bani reali.

 Meciuri pe bilet Procentaj de creștere a profitului
10%
4 20%
5 sau mai mult 30%
 

Cum funcționează?

  1. Va trebui să optezi pentru promoție pentru a fi eligibil – CLICK AICI
  2. Plasează o multiplă pre-meci (1X2) pe jocurile din prima etapă a fazei grupelor de la Cupa Mondială*
  3. Miza minimă este 60 RON.
  4. Dacă biletul este câștigător, Unibet va adauga creșterea profitului corespunzător în contul tău în următoarea zi cu meciuri de la Cupa Mondială.
  5. Nu uita ca daca iti deschizi un nou cont la Unibet, beneficiezi de un pariu gratuit in valoare de 250 de lei. Click aici daca inca nu ai un cont deschis la Unibet!

 

*Meciuri eligibile din prima etapă a fazei grupelor: Toate meciurile de la Cupa Mondială jucate vineri, 15 iunie, sâmbătă, 16 iunie, duminică, 17 iunie, luni, 18 iunie și marți, 19 iunie (cu excepția meciului dintre Rusia și Egipt

*Meciuri eligibile din a doua etapă a fazei grupelor: Toate meciurile de la Cupa Mondială jucate marți, 19 iunie (doar Rusia cu Egipt), miercuri, 20 iunie, joi, 21 iunie, vineri, 22 iunie, sâmbătă, 23 iunie și duminică, 24 iunie

*Meciuri eligibile din a treia etapă a fazei grupelor: Toate meciurile de la Cupa Mondială jucate luni, 25 iunie, marți, 26 iunie, miercuri, 27 iunie și joi, 28 iunie.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu