Turneu de BINGO » Câștigă 1.000 de rotiri gratuite!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

La Unibet, luna aprilie este dedicata castigurilor! Joacă bingo în fiecare sâmbătă și duminică pentru șansa de a câștiga o parte din cele 4.000 de rotiri gratuite săptămânale.

Toate jocurile Unibet de bingo sunt incluse în această promoție, iar fiecare câștig îți aduce puncte pentru clasamentul final, pe baza carora se vor premii multiple. Dacă reușești să ajungi pe primul loc, atunci te poți distra în cazino cu premiul cel mare de 1.000 de rotiri gratuite. În funcție de perioada în care joci, poți câștiga rotiri la Book of Dead și Finn’s Golden Tavern.

Cum poti juca?

În fiecare weekend Unibet are de dat 4.000 de rotiri gratuite, așa că joacă și tu !

 

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu