Bonus nou pe sport: 20 RON fără depozit + până la 500 RON!

Vrei sa primesti GRATIS 20 RON?
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 1

Vrei sa primesti gratis 20 RON? Inregistreaza-te acum la Netbet, valideaza-ti contul si pariază cum dorești bonusul gratuit! In plus, vei primi 100% in limita a 500 RON la prima depunere pe care o vei efectua!

Cum primesc bonusul de 20 RON fără depozit?

Mega simplu! În doar câțiva pași, banii sunt în contul tău!

  • Introdu codul „SPORT20” în secțiunea „Cod bonus (opțional)” din ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport.
  • Completează cerințele ofertei – încarcă documentul (buletinul sau actul de identitate) pentru verificarea identității și așteaptă confirmarea procesării cu succes a acestuia.
  • În maxim 72 de ore (3 zile lucrătoare) de la completarea procedurii de verificare a identității, NetBet îți va credita bonusul gratuit de 20 RON.
Ceva în plus nu strică niciodată…

…așa că, efectuează o depunere în noul tău cont NetBet și în termen de 72 de ore (3 zile lucrătoare) agenția îți va credita și bonusul la depunere de 100% până la 500 RON!

VREAU BONUSUL »» Click aici

Vrei sa primesti GRATIS 20 RON?

Vrei sa primesti GRATIS 20 RON?


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu