Bounce! Vezi întrebările de astăzi: Castiga pana pe 23 iunie pariuri gratuite de peste 8.000 RON, 150 rotiri gratuite plus alte premii!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Bounce este un concurs de la Unibet, la care seriile câștigătoare îți aduc super premii! Actuala ediție Bounce se desfasoara pana pe 23 iunie.

Alege-ți zilnic o întrebare din lista de sporturi disponibilă în meniul Bounce. Jucătorii care vor avea serii de 13 răspunsuri corecte vor câștiga pariuri gratuite de peste 8.000 RON, 150 rotiri gratuite la Starburst plus alte premii. Dacă răspunzi greșit pe parcursul jocului la o întrebare, progresul tău va fi resetat. Dacă atingi un nivel de recompensă și reîncepi jocul, poți câștiga din nou un premiu. Poți continua să joci până răspunzi corect, incorect sau până la încheierea jocului. Cea mai lungă serie a ta va fi afișată în secțiunea Statistici/Clasament pe perioada promoției.

Cum pot participa la concurs?

Logheaza-te pe contul tau Unibet si intra in concurs! Daca inca nu ai cont la Unibet, iti poti deschide acum unul, utilizand acest link special  si primesti un bonus de bun venit de 125% până la 500 RON + 125 de rotiri gratuite de la Unibet!

  • Jucătorii trebuie să răspundă corect la întrebările din joc.
  • Dacă un jucător răspunde greșit la o întrebare, atunci va începe o nouă serie în următoarea zi.
  • Câștigătorul va fi jucătorul care răspunde corect la cea mai lungă serie din cele 11 întrebări, un răspuns corect pe zi.
Joaca Bounce!

Recompensele Bounce vor fi acordate după cum urmează:

ZiuaPremiu
35 Rotiri Gratuite la Starburst
425 RON pariu gratuit
5100 RON pariu gratuit, dacă pariezi 100 RON
650 de Rotiri Gratuite la Starburst
7100 RON pariu gratuit
8Mărirea profitului cu 50% (Maxim 100 RON miză)
9150 RON pariu gratuit, dacă pariezi 150 RON
10250 RON pariu gratuit
11500 RON pariu gratuit
122.500 RON pariu gratuit + 100 Rotiri la Starburst
135.000 RON pariu gratuit
Intrebarile zilei

Raspunde corect la oricare dintre cele trei intrebari:

  • Cine va castiga meciul Suedia – Slovacia?
  • Cate goluri vor fi in Anglia – Scotia?
  • Cate cornere vor fi in Croatia – Cehia?

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Bounce

Urmareste live meciurile pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu