Bucură-te de un Pariu gratuit de 50 lei la fotbal!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Weekendurile sunt făcute să te bucuri de fotbal, cu noua promoție de top de la Unibet!

Plasează patru pariuri live de minim 25 RON fiecare, la cota minimă de 1.80, de Vineri până Luni, iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit de 50 RON, valabil pentru orice meci de fotbal.

Bucură-te de meciurile atractive din weekend și profită de recompensa Unibet!

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Deschide cont!

Cum se joacă:
  • Plasează 4 pariuri live x 25 RON fiecare de Vineri până Luni, pe orice meci de fotbal
  • Cote minime per selecție: 1.80
  • Odată ce ultimul pariu live eligibil a fost stabilit, vei primi un Pariu gratuit de 50 RON, valabil pentru orice selecție din fotbal

Pariază acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu