Calendarul Advent: 5 e ziua cu noroc si premii de 1500 euro!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o noua Promotie!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 25 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Ai un bilet de Poker gratuit

Folosește biletul pentru a juca la Freerollul de 1.500 € de astăzi!

Avem două turnee din care poți alege, dar trebuie să te grăbești pentru că sunt doar 2.500 de locuri și înregistrarea se deschide cu 90 de minute înainte de start.

 Freeroll #1Freeroll #2
Ora începerii 18:3021:30
Înregistrarea 17:0020:00

Cum se joacă:

  • Deschide secțiunea de poker și creează-ți un alias. Poți juca din browser, poți descărca softul de poker sau aplicația mobilă.
  • Mergi la pagina de turnee și accesează programul complet.
  • Caută „Christmas Freeroll” în bara de căutare din dreapta sus.
  • Înregistrează-te folosind biletul special. Poți juca un singur freeroll de Crăciun, fie cel de la 18:30, fie cel de 21:30 ora României.

Astăzi este un freeroll, mâine poate fi orice altă surpriză!  Verifică în fiecare zi Calendarul festiv pentru a nu rata niciun cadou.

Advent Unibet – 24 de zile de premii! Participa si tu!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu