Calendarul Advent, Ziua 4: Pariu gratuit de 50 RON!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o noua Promotie!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 25 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Calendarul Advent, Ziua 4 – Pariu gratuit live de 50 RON!

Derby-ul Merseyside este un cadou festiv! Pariază azi 100 RON pre-meci pe duelul Liverpool – Everton și vei primi un Pariu gratuit live de 50 RON. Uneori cadourile simple sunt de mare efect!

Indiferent dacă ești suporter Liverpool, Everton sau nu susții nicio echipă, nu poți rata această ofertă exclusivă pentru meciul celei mai mari rivalități din fotbalul englez.

Cum se joacă:

  • Plasează un pariu simplu pre-meci de minim 100 RON pe meciul Liverpool – Everton (cotă minimă de 1.40)
  • Vei primi automat un Pariu gratuit live de 50 RON de folosit live, pe orice meci de fotbal, după ce pariul de calificare va fi stabilit.
  • Pentru a vedea pariul gratuit creditat în contul tău, va trebui să te conectezi înainte de 5 decembrie la ora 23:59.

 Descoperă și mâine ce cadou se află în spatele fulgului de zăpadă!

Advent Unibet – 24 de zile de premii! Participa si tu!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu