Calendarul festiv 2020: Azi, 25% în plus la profitul tău!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Ofertele la pariuri sportive continuă în Calendarul festiv, iar azi Unibet ți-a pregătit o Creștere a profitului de 25% live !

Trebuie doar să pariezi minim 50 RON pe Champions League  cu funcția ‘Creare pariu’ / ‘ Pariuri Combo’, iar agenția Unibet va adăuga recompensa binemeritată în contul tău.

Te vei  bucura apoi de o Creștere a Profitului Live de 25% pentru orice meci din Champions League

Cum pot participa la Calendarul festiv 2020?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 24 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Zilnic te asteapta un nou premiu! Acceseaza Calendarul festiv si vezi sub fulg promotia zilei! Castiga pariuri gratuite, mii de runde la sloturi si ale cadouri extraordinare!

Aici ai un cadou!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu