Castiga 3 iPhone 12 si 100.000 Rotiri Gratuite in Luna Aventurierilor la Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Acțiunea din Cazinoul Betano continuă în stil mare! Vino și alătură-te lui Dani Oțil în Luna Aventurierilor si poți câștiga unul din cele 3 smartphone-uri iPhone 12 puse în joc sau 100.000 de Rotiri Gratuite!

Pe Betano poți deveni un șerif jos pălăria și să înfrunți răufăcătorii din Wild Wild West sau Wild West Gold în timp ce împuști premii epice! Acțiunea devine și mai interesantă în Western Gold Megaways Betano sau în Cowboys Gold! Asta da aventură! În Cazinoul Betano, chiar te simți ca un aventurier de neoprit din vestul sălbatic! În plus, poți câștiga și premii! Ești pregătit? Apasă Play și intră în Luna Aventurierilor!

CÂND POȚI PARTICIPA?
→ În perioada 6 aprilie 2021 – 3 mai 2021.
CE POȚI CÂȘTIGA?
Tragerea la sorți va avea loc pe 4 mai 2021 ora 16.00
→ Locurile 1 – 3 vor primi câte un smartphone iPhone 12 și câte 1.000 de Rotiri Gratuite la slotul Dead or Alive 2*,
 Locurile 4 – 100 vor primi fiecare câte 1.000 de Rotiri Gratuite la slotul Dead or Alive 2*.

CUM POȚI INTRA ÎN CONCURS?

Logheaza-te pe contul tau Betano si apasa butonul Inscrie-te acum din promotie. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie. Mizează apoi pe jocurile din secțiunea specială Luna Aventurierilor din Vegas și pentru fiecare 10 lei mizați vei primi câte un tichet.

DE RETINUT!

* Rotirile Gratuite pot fi folosite doar la slotul Dead or Alive 2.
* Fiecare Rotire Gratuită are o valoare de 0,45 Lei
* Rotirile Gratuite sunt valabile timp de 7 zile. Dacă Rotirile Gratuite nu sunt folosite în acest timp, ele expiră.

Inscrie-te acum!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu