Castiga FCSB pe terenul Chindiei? Pariaza la cota 50!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Neinvinsa in ultimele 5 runde si cu 11 puncte acumulate in serie, FCSB poate urca, dupa meciurile etapei a 12-a din Liga 1, in topul 6 al ierarhiei interne. Prima conditie impusa pentru atingerea obiectivului, o victorie duminica seara, pe terenul Chindiei Targoviste, pariu pentru care agentia Betfair ofera o cota majorata la 50.00, in loc de 1.62 cat este in mod normal. Promotia este disponibila tuturor noilor utilizatori ai agentiei Betfair.

Cum pariezi la cota 50 pe victoria FCSB in meciul cu Chindia

In doar cativa pasi simpli poti paria la cota 50 pe 2 solist in confruntarea Chindia Targoviste – FCSB (20 octombrie, ora 20:30)

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat aceasta pagina si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMU. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotiona ZFBNMU plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Chindia Targoviste – FCSB si alege pariul pe victoria FCSB.
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Dacă pariul tău este castigator miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare.

Betfair ofera cota marita la 50 pentru 2 solist in Chindia - FCSB

Betfair ofera cota marita la 50 pentru 2 solist in Chindia – FCSB

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu