Castiga in fiecare joi seara Jetoane de Aur la Blackjack Exclusiv Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Joacă la masa de Blackjack Exclusiv Betano în fiecare joi de la 18:00 la 01:00, iar dacă ai un pariu activ și primești cartea norocoasă (care poate fi de Argint sau Aur), atunci câștigi Jetoane de Aur pentru aceeași masă! Cărțile de Argint valorează 50 Lei (1 Jetoane de Aur în valoare de 50 Ron), iar Cărțile de Aur valorează 100 de lei (două jetoane de aur în valoare de 50 de lei fiecare). După ce sunt extrase cărțile (Argint și Aur) vor fi adaugate în pachetul următor! Dacă această carte norocoasă este distribuită dealerului, cartea va fi plasată înapoi în pachet.

CÂND ESTE OFERTA?
-> În fiecare zi de joi a lunii August 2021 de la ora 18:00 la 01:00.

CE JOCURI SUNT INCLUSE??
-> Masa de Blackjack Exclusiv Betano din secțiunea Cazinou Live.
CE PRIMEȘTI?
-> Dacă ai un pariu activ și primești cartea surpriză (care poate fi de Argint sau Aur), atunci câștigi Jetoane de Aur pentru aceeași masă! Cărțile de Argint valorează 50 Lei (1 Jeton de Aur în valoare de 50 Ron), iar Cărțile de Aur valorează 100 de lei (două jetoane de aur în valoare de 50 de lei fiecare).

CUM POȚI PROFITA DE OFERTA?

Logheaza-te pe contul tau Betano si apasa butonul Intra din pagina promotiei. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie. Participa la masa de Blackjack Exclusiv Betano din sectiunea Cazinou Live in fiecare joi a lunii august 2021, intre orele 18:00-01:00 si profita de oferta!

Intra!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu