Castiga o excursie fotbalistică de vis cu Jackpot Mundial de la Unibet!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Pe langa pachetul de bun venit, care consta intr-un pariu gratuit de 250 ron, Unibet recompenseaz pariurile pe fotbal plasate între 5 iunie și 19 iulie cu intrări la doua extrageri Mundial. Intra in concursul Jackpot Mundial si castiga un pachet VIP pentru o excursie fotbalistica in Europa, la alegere + 7500 ron bani de cheltuiala.

Participă la competiție pariind pe Cupa Mondială la fotbal feminin, Campionatul European U-21, Copa America și Cupa Africii pe Națiuni.

Cum funcționează:
  • Deschide-ti un cont la Unibet prin acest link. Incaseaza-ti pariul gratuit de 250 ron.
  • Opteaza pentru promotie utilizand acest link. 
  • Plaseaza un pariu pre-meci sau live de minim 25 ron, pe orice eveniment menționat anterior.
  • Pe 1 iulie, se va organiza o extragere și 2 câștigători vor fi anunțați. Pe 20 iulie, se va organiza o extragere și 2 câștigători vor fi anunțați.

Participa si tu!

Ce poti castiga?

Premiile puse la bataie de Unibet sunt extraordinare.

  • Doi castigatori vor obtine fiecare cate un pachet VIP pentru o excursie fotbalistica in Europa, la alegere.
  • Pachetul include 2 bilete + 7.500 RON bani de cheltuială.
250 RON Pariu Fara Risc de la Unibet

Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și 100% fără risc până la 250 ron, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alatură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu