Câștigă până la 500 rotiri gratuite săptămânal!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Cazinoul Unibet are o nouă promoție excelentă pentru toți fanii sloturilor! Dacă îți plac rotirile gratuite și provocările, atunci joacă la sloturile tale preferate poți câștiga până la 500 de rotiri gratuite în fiecare săptămână la slotul extraordinar Temple Tumble, după cum urmează:

  1. Joacă minim 100 RON / zi în 3 zile diferite și vei primi 100 de rotiri gratuite.
  2. Joacă minim 100 RON / zi în 5 zile diferite și vei primi 200 de rotiri gratuite.
  3. Joacă minim 100 RON / zi în 7 zile diferite și vei primi 500 de rotiri gratuite.

Când:

  • Între 12 octombrie ora 00:00 și 29 noiembrie ora 23:59 CET.
  • Promoția are loc săptămânal, de luni până duminica.

Cum se joacă:

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Optează pentru participare aici sau pe butonul de mai jos..
  • Joacă la sloturile tale favorite (doar rulajul la sloturi este eligibil).
  • În fiecare săptămână vei primi un număr de rotiri gratuite, în funcție de suma rulată, în maxim 72 de ore de la finalul promoției.
  • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0,50 RON.

Opteaza pentru oferta!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu