Câștigă un pariu de 50 RON cu Europa League!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

În luna februarie Unibet iti oferă un pariu gratuit de 50 RON dacă una dintre selecțiile din pariul tău cvadruplu pe Europa League iese pierzătoare.

Această promoție se desfășoară de miercuri 26 februarie ora 00:00 CET până joi 27 februarie ora 22:45 CET.

Joi, 27 februarie, de la ora 22:00 CFR va juca în deplasare la FC Sevilla. În partida tur, scorul a fost 1-1, ardelenii deschizând scorul prin Deac din penalty în minutul 59, în timp ce andaluzii au stabilit scorul final în minutul 82. Echipa lui Dan Petrescu pleacă cu a doua șansă la calificare, dar la fel a fost si cu Celtic în preliminariile Ligii Campionilor si cați le dadeau sanse la calificare dintr-o grupa cu Celtic, Lazio si Rennes!?

 

Cum pot câștiga pariul gratuit de 50 RON?

Pentru mai multe detalii CLICK AICI!

Câștigă pariul gratuit de 50 RON!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

Lasa un comentariu