Câștigă un pariu gratuit de 25 RON pentru Esports FIFA!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Agentia Unibet pune la dispozitie un pariu gratuit de 25 RON pentru Esports FIFA! De azi pana duminica, pariaza si profita de oferta Unibet.

Plasează trei pariuri de 25 RON pe Esports FIFA până duminică,  și Unibet va adăuga pe contul tău un pariu gratuit de 25 RON. Sunt disponibile pentru pariere toate marile echipe și cele mai importante piețe. Plasează trei pariuri și odată ce ele sunt stabilite, pariul gratuit va fi al tău și îl poți folosi pe orice sport dorești.

Cum obții pariul gratuit?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a putea participa la promotie. Daca inca nu detii un cont la Unibet, iti poti deschide unul chiar acum, accesand acest link special. Automat castigi bonusul Unibet in valoare de 300 lei!

  • Plasează trei pariuri de 25 RON pe Esports FIFA (cote minime 1.40) în intervalul marți 7 aprilie – duminică 12 aprilie
  • După ce cele trei pariuri sunt stabilite, vei primi un pariu gratuit de 25 RON
  • Poți folosi pariul tău gratuit pe orice sport dorești !

Pariază aici!


 

25 ron fifa

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu