Câștigă un pariu gratuit de 500 RON la King of Mondays !

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Câștigă un pariu gratuit de 500 RON la cea mai nouă promoție Unibet – King of Mondays !

Tot ce trebuie să faci este să pariezi minim 25 RON pe meciurile de fotbal jucate lunea, folosind funcția Creare pariu, iar dacă te numeri printre 20 de jucători cu cele mai mari pariuri câștigătoare, atunci recompensa este a ta !

Promotia este valabila doar pana pe 24 februarie, la ora 23:59 CET

Cum pot câștiga pariul gratuit de 500 RON?
  • Logheaza-te pe contul tau Unibet si opează pentru aceasta promotie »» CLICK AICI! Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti unul acum, utilizand acest link special. Automat iti poti revendica bonusul de 300 lei oferit de agentie!
  • Plasează un pariu pe orice meci de fotbal jucat luni folosind funcția Creare pariu
  • Dacă te numeri printre primii 20 de jucători cu cele mai mari cote câștigătoare, vei primi un pariu gratuit de 500 RON
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina promoției

Pentru mai multe detalii CLICK AICI!

CÂȘTIGĂ PARIUL GRATUIT DE 500 RON!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu