Câștiguri cu 50% mai mari pe biletele de pariuri cu Combo Booster!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Câștiguri mari garantate! Deja știi că la Unibet găsești cele mai bune cote, însă acum îți poți mări câștigurile la multiple cu cea mai recentă inovație marca Unibet!

Cu noua funcție Combo Booster nu există loc mai potrivit decât Unibet pentru a plasa pariuri multiple. Tot ce trebuie să faci este să adaugi trei sau mai multe selecții pe cuponul tău de pariere și îți poți mări câștigurile cu până la 50%.

Pariază acum și încearcă Combo Booster!

Cum funcționează :

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Combo Booster este disponibil numai pentru fotbal.
  • Adaugă trei selecții pre-meci pe cuponul tău de pariere și activează Combo Booster
  • Miza minimă per eveniment : 1.25
  • Cu cât adaugi mai multe selecții, cu atât mai mare va fi boost-ul tău.
  • Procentajul boost-ului per numărul de pariuri este vizibil în tabelul de mai jos.

Pariază acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu