Cea mai tare ofertă din 2023: La 888sport ai 500 LEI + 40 ROTIRI GRATUITE!

Ai chef sa castigi bani? Agentia 888 sport isi intampina noii utilizatori cu un Bonus de neratat: Deschide-ti acum un cont la 888Sport si revendica cei 500 de lei gratuiti pentru pariurile tale!

În plus poți primi 40 de Rotiri Gratuite pentru Casino, după stabilirea unui prim pariu eligibil de minim 50 Lei, plasat pe orice eveniment sportiv!

Cum pot incasa Bonusul de 500 de lei oferit de 888 Sport?

Nu sunt cerinte speciale in ceea ce priveste bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor săi clienți.

  • Click pe acest link special pentru a-ti deschide acum cont!
  • Fă prima ta depunere de minim 20 Lei!
  • Pariază valoarea totală a depozitului de două ori pe cote de minim 1.60!
  • Bonusul de 100% + Rotirile Grauite vor fi creditate automat în contul dvs., odată ce condițiile pentru acordarea acestora au fost respectate

Asta e tot! Simplu, nu?

ÎNREGISTRARE


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu