CFR – Craiova: Cotă astronomică pe 1 solist » Pariază pe clujeni și câștigă de 60 de ori miza!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

CFR da asaltul final pentru titlu! Un succes pe teren propriu contra Craiovei, a doua clasata, trimite practic trofeul în vitrina clubului din Gruia. 

Deși vom avea, fără îndoială, un meci echilibrat, balanța șanselor se înclină în favoarea trupei pregătite de Dan Petrescu. Contra oltenilor, care vor veni la cluj pregatiți să se deschidă, să forțeze victoria, unicul rezultat util în ecuația atacării locului 1, CFR luptă pentru al 4-lea succes consecutiv din meciurile directe. În dubla din actualul campionat, Deac și compania au câștigat cu același scor de 2-0, ambele dueluri cu ”alb-albaștrii”.

Pariază la Betfair pe o nouă victorie repurtată de CFR, în fața Craiovei. Agenția a majorat pentru toți noii utilizatori cota variantei, de la 1.91, la 60.00! Miza maxima admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot beneficia de cota marită pe victoria CFR?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNQP: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei CFR Cluj – Craiova (28/06/2019) si alege sa castige CFR Cluj.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare
Pariază pe victoria CFR la cota 60!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu