Ultima ora: Cota 50 pentru 1 solist Chelsea -Arsenal!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Agentia Betfair vine cu o oferta de ultima ora pentru derby-ul Chelsea – Arsenal, programat in aceasta seara, de la ora 22:15. Casa de pariuri Betfair a majorat pana la 50 cota pariului pe victoria echipei Chelsea! Miza maxima acceptata in promotie este 5 lei. 

Cum pot beneficia de cota marita pentru Chelsea – Arsenal?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNOI: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Chelsea – Arsenal şi alege să castige Chelsea. 
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Chelsea la cota 50!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu