Chelsea – Manchester City: Pariul tău de sâmbătă »» COTĂ 50 la „ambele înscriu”!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Chelsea – Manchester City se va disputa sambata, 25 septembrie, incepand cu ora 14:30 în etapa a 6-a din Premier League. După primele 5 runde, echipa gazdă este lidera cu 15 puncte, in timp ce adversara se afla pe 5 la trei lungimi distanta.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Chelsea – Manchester City. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta ambele înscriu la cota 50. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria „AMBELE ÎNSCRIU”  la COTĂ 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNVA: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Chelsea – Manchester City (25/09/2021) si alege AMBELE ÎNSCRIU
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

AMBELE ÎNSCRIU COTA 50!

Chelsea - Manchester City

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu