Chelsea – Real Madrid: 100 RON pariu fără risc pentru super meciul din Liga Campionilor!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Chelsea – Real Madrid se va disputa miercuri, 5 mai, incepand cu ora 22:00 in a doua semifinala a Ligii Campionilor. In prima mansa, in capitala Spaniei a fost 1-1.  Asadar, se anunta un retur extrem de interesant.

Betfair vine cu o oferă specială pentru acest duel. Toți noii clienți ai agenției pot beneficia de un pariu fără risc pâna la 100 RON.

Cum pot beneficia de un pariu fără risc pâna la 100 RON ?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZSKW07: Click AICI si depune minim 25 RON
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Chelsea – Real Madrid (05/05/2021)
  3. Daca pariul tau este pierzător Betfair iti va returna miza cash pana la 100 RON!

100 RON PARIU FĂRĂ RISC!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu