Competiția pariurilor câștigătoare: premii de 25.000 RON cash!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

In următoarele două săptămâni trebuie parieza inspirat si castiga cele mai tari premii oferite de Unibet in ”Competiției pariurilor câștigătoare”.

Doar la Unibet, pariurile tale pe sportul preferat, pot fi de două ori câștigătoare.  Urmărește atent acțiunea din lumea sportului fiindcă poți câștiga chiar tu unul din premiile în valoare totală de 25.000 RON cash.

Când?

De marți, 26 mai, până luni, 8 iunie, la ora 00:59, ora României.

Cum se joacă:

  • Logheaza-te pe contul tau Unibet si OPTEAZA AICI sau pe butonul de mai jos pentru înscriere. Daca nu ai cont la Unibet deschide-ti acum unul: Click aici si incaseaza-ti bonusul exclusiv de 300 lei oferit de agentie!
  • Pariază pe orice eveniment sportiv la alegere, live sau pre-meci, cu o cotă totală de minim 1.40.
  • Doar pariurile câștigătoare se califică pentru promoție.
  • Cu cât câștigul tău este mai mare, cu atât vei urca în clasament.

Intra in cursa super premiilor cash!

Formula de calcul a punctelor în clasament:

(Primul câștig, minus miza pariata) + (Al doilea castig, minus miza pariata) si asa mai departe. Mai multe pariuri câștigătoare pana pe data de 8 iunie, mai multe șanse de a câștiga un premiu.

Fond de premiere:

PozițiePremiu
110.000 RON
25.000 RON
33.000 RON
4-51.000 RON
6-15500 RON

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu