Completeaza Misiunea de fotbal la Betano si primesti un Free Bet de 50 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Patru zile pline de fotbal în care poți lua un Free Bet în valoare de 50 RON și tichete pentru marea promoție a verii, unde premiul este un Mercedes CLA Coupe!

Cel mai important duel al săptămânii poate relansa campionatul: CFR Cluj – Universitatea Craiova e duminică, de la 20:00. În schimb, campionatul Germaniei se încheie, ultima etapă fiind programată sâmbătă. Partide de interes avem și în Italia, cu AC Milan – AS Roma, sau în Spania, unde Real Madrid merge în Catalunia pentru deplasarea de la Espanyol. Sute de meciuri, mii de pariuri disponibile, streaming live, Cash Out, BetCombo și o Misiune exclusivă. Toate acestea, pe lângă tichete pentru extragerea de la începutul lui iulie în care marele premiu e un Mercedes CLA Coupe!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 150 de lei pe meciurile de fotbal care se vor desfășura în perioada 26.06-29/06
  2. Pe bilete cu cel puțin 2 selecții (multiple)
  3. Cu o cotă minimă de 1,50 per selecție
  4. Și o miză minimă de 20 de lei per bilet

Imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din Misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile de fotbal care se vor desfășura în perioada 26/06/2020 29/06/2020, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 29/06/2020, ora 23:50.

Participa la Misiunea de fotbal!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu