COTA 10 – FCSB dă gol în meciul cu Hapoel Beer Sheva!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
6 0

Joi 19 octombrie, incepand cu ora 22:00, FCSB va juca pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva, iar una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania vine cu o oferta de neratat!

Marcheaza FCSB? Cota 10 !

Special pentru noii sai clienti care urmeaza pasii de mai jos agentia eFortuna a majorat imens cotatia pariului FCSB sa inscrie.

Acum se poate miza pe doar un gol marcat al fotbalistilor lui Dica la o cota 10.00!

Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Cum poti beneficia de cota 10.00 pe varianta FCSB marcheaza?
  • Deschide-ti acum un cont la eFortuna . Da click aici!
  • Plasează un pariu pe FCSB dă gol în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Selectezi meciul Hapoel Beer Sheva – FCSB, intri în secțiunea Goluri și alegi peste 0,5 goluri la rubrica Peste/Sub FCSB Total Goluri. Beneficiezi de cota incredibilă de 10.00!(poti paria orice suma, insa doar 50 de lei vor fi inmultiti cu cota speciala de 5.00). Cota speciala este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  • Dacă FCSB nu înscrie și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit – 300 RON PARIU FĂRĂ RISC!

Mai multe detalii gasesti AICI

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 100 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu