COTA 50 pentru orice pariu pe goluri in FCSB – Milsami!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

FCSB isi incepe aventura in noul sezon european, iar Sportingbet vine cu o campanie speciala pentru infruntarea „ros-albastrilor” cu Milsami Orhei. Deschide-ti acum un cont la aceasta agentie si pariaza la cota 50 pe oricare din variantele sub sau peste 2.5 goluri! Miza maxima admisa in promotie este de 4 lei. 

Urmareste live evenimentul pe LiveScore Pariuri1x2 special pe Europa League!

Cum beneficiezi de oferta?

Totul este la indemana utilizatorilor. Urmeaza pasii indicati si beneficiezi de cota 50!

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet utilizand acest link . Doar astfel poti paria la cota 50!
  2. Depune cel putin 40 ron in contul creat.
  3. Pariaza la cota 50 pe oricare din variantele sub/peste 2.5 goluri in meciul AngliaU21 – Romania U21 (21 iunie).
  4. Freebetul rezultat va putea fi folosit pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul in bani reali fara conditii de pariere.

Pariaza ACUM pe COTA 50!

Super 12 – 3000 lei pe saptamana, fara depunere!

Dupa ce ti-ai deschis un cont la Sportingbet, ai sansa de a participa gratuit si la concursul Super 12. In fiecare saptamana ai la dispozitie 12 partide, la care trebuie sa pronostichezi rezultatul final, 1, x sau 2. Premiile totale ale fiecarei etape sunt de 3000 de lei, iar pentru a intra in concurs nu trebuie sa faci nicio depunere in contul tau Sportingbet.

Joaca gratis SUPER 12!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu