Provocarea celor mai mari cote: 50.000 RON cash fond de premiere!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cei mai iscusiți pariori sunt cei câștigători, iar la Unibet ei vor fi răsplătiți suplimentar la Provocarea celor mai mari cote.

Pariorii cu cele mai mari câștiguri după cele două săptămâni de la EURO și Copa America vor împărți fondul de premiere de 50.000 RON cash.

Fiecare parior își permite să participe, deoarece valoarea minimă a pariului eligibil este de doar 5 RON. Cota realizată e cea care face diferența. Construiește-ți cu pricepere cele mai tari pariuri multiple și urcă cât mai sus în clasament.

Cum se joacă?

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Optează pentru promotie aici sau de pe butonul de mai jos
  • Fiecare parior își permite să participe, deoarece valoarea minimă a pariului eligibil este de doar 5 RON. Cota realizată e cea care face diferența. Construiește-ți cu pricepere cele mai tari pariuri multiple și urcă cât mai sus în clasament.
  • Fiecare meci programat din 11 Iunie și până pe 25 Iunie, la EURO sau Copa America este eligibil. Tot ce trebuie să faci este să optezi, să plasezi pariuri multiple și poți lua marele premiu de 2.500 RON cash, care va veni la momentul ideal, exact înaintea fazelor eliminatorii de la turneuil final.
  • Doar pariurile cu minim 2 evenimente pe tichet vor conta pentru această promoție. Nu este impusă nici o valoare minimă a cotei
LocPremiu
1-52.500 RON
6-251.250 RON
26-50500 RON

Optează!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu