Manchester City – Liverpool: Cote marite de 60 si 100 pentru derby-ul din Premier League!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Rivalitate maxima in confruntarea de pe Etihad! Pariaza pe super derby-ul Manchester City – Liverpool, la cele mai mari cote de pe piata.

Agentia Betfair a majorat special cotele confruntarii. Toti noii clienti ai agentiei pot paria pe succesul gazdelor la cota 60 sau pe victoria ”cormoranilor” la cota 100! Miza maxima admisa in promotie este 5 lei.

Cum pot beneficia de cotele marite în Manchester City – Liverpool?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNQS: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Primeşti cota mărită de 60.0 pentru MAN CITY v 100.0 LIVERPOOL. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza aici pe cotele marite!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu