Creare pariu personalizat, cea mai recenta inovatie de la Unibet!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Este momentul să descoperi o noua metodă de pariere, care îți permite să îți personalizezi pariurile pe orice meci de fotbal, cu cea mai recentă inovație marca Unibet – funcția Creare pariu.

Crezi că meciul va fi un festival de goluri? Sau că echipa gazdă va crește presiunea la momentul cornerelor? Sau poate că arbitrul va împărți cartonașe galbene în stânga și în dreapta? Acum poți adăuga toate acestea și chiar mai mult pe cuponul tău pentru a crea cel mai bun pariu – completat de cote instante și câștiguri imense.

Cum funcționează?

 1. Pur și simplu căutați meciul de care sunteți interesat.
 2. Selectați opțiunea Creare pariu din meniu.
 3. Puteți începe să creați pariul cu numeroase oferte de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Total cornere sau Primul marcator.
 4. Vă rugăm să țineți cont de faptul că pot fi maxim 12 selecții într-un pariu creat.
 5. Disponibil doar la pre-meci. Noua funcție Creare pariu va fi lansată în perioada imediat următoare pentru majoritatea competițiilor din fotbal, cât și la pariurile live.

RECOMANDARE PENTRU CREARE PARIU –  LIVERPOOL VS TOTTENHAM

 • PESTE 1,5 GOLURI
 • AMBELE ECHIPE VOR ÎNSCRIE
 • LIVERPOOL VA CASTIGA
  COTE = 4.75

De retinut:

 • Funcția Creare pariu este disponibilă doar pentru pariurile pe fotbal.
 • Maxim 12 selecții de la același meci pot fi incluse într-un pariu creat.
 • Dacă una dintre selecții va fi anulată cu cota 1, atunci tot pariul plasat prin intermediul funcției Creare pariu va fi anulat cu cota 1. 
 • Pariurile create nu pot fi combinate cu alte pariuri plasate prin intermediul acestei funcții sau cu alte oferte de pariere și vor fi plasate ca pariuri individuale.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu