Creștere a profitului de până la 30% pe Esports!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

În fiecare săptămână, la Unibet te așteaptă o creștere a profitului de până la 30% pe biletele cu evenimente din Esports ! În următoarele cinci săptămâni vor avea loc evenimentele: League of Legends European Masters, the ESL Pro League Finals și turnee minore de Dota2. Bucură-te de câștiguri extra în fiecare săptămână.

Trebuie doar să adaugi selecțiile preferate pe cuponul tău de pariere și să selectezi creșterea profitului din meniul derulant!

Cum se joacă?

Logheaza-te pe contul tau Unibet pentru a putea participa la promotie. Daca inca nu detii un cont la Unibet, iti poti deschide unul chiar acum, accesand acest link special. Automat castigi bonusul Unibet in valoare de 300 lei!

  • Adaugă un pariu multiplu pre-meci pe bilet (miza maximă de 125 RON), din oferta Unibet pe Esports
  • Selectează creșterea de profit din meniul derulant si bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 5.000 RON!
  • Pariuri eligibile pe orice evenimente de esports

Cresterea de profit se aplica pe bilete dupa cum urmeaza:

3 meciuri pe bilet: 10% crestere de profit.
4 meciuri pe bilet: 20% crestere de profit.
5 sau mai multe meciuri pe bilet: 30% crestere de profit.


Etape în multipleCreștere de profit
Multiple de 310%
Multiple de 420%
Multiple de 5 sau mai mult30%

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu