CSMS Iasi – FCSB: Cota 10 pentru victoria oaspetilor sau dublul mizei inapoi!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Vineri 17 noiembrie, incepand cu ora 20:45 CSMS Iasi va primi vizita celor de la FCSB in runda cu numarul 18 a Ligii 1. Pentru acest duel de exceptie, am pregatit o COTA de 10 pentru victoria gruparii conduse de Nicolae Dica!

Cum primesti cota de 10 pentru victoria FCSB-ului?

  1. Oferta este valabila exclusiv pentru cei care isi deschid un cont nou folosind acest link si codul FCSB

  2. Plasează primul tău pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria FCSB-ului din meciul cu 7CSMS Iasi (17 Noiembrie, ora 20:45)
  3. Pariază maxim 40 RON pe selectia oferita. Exista posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 40 RON din pariu.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.
  • Dacă pariul e pierzător, îți dăm banii înapoi! DUBLUL MIZEI !!

Mai multe detalii referitoare la aceasta promotie gasesti AICI

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu