Dart – Halep: Cota majorata la 35.00 pentru succesul romancei! Profita si tu!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Joi dimineata, nu inainte de ora 10:00, Simona Halep lupta cu britanica Harriet Dart pentru accederea in turul 3 de la Australian Open. Romanca este favorita certa la victorie, in fata unei jucatoare clasate abia pe locul 173 WTA.
Succesul Simonei in acest duel primeste o cota infima, sub 1.10 la majoritatea caselor de pariuri. Nu si la Betfair, agentie ce a majorat pana la 35 cotatia pentru victoria romancei. Miza maxima a pariului este 5 lei. 

Cum pot beneficia de cota marita pentru Dart – Halep?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZSAN29: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Dart – Halep (23.01, ora 10:00) şi alege să castige Halep.
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonus va fi rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Halep castiga: Cota 35 » Pariaza si tu!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu