De la profesionisti, pentru pariorii de top: Faceti cunoștință cu noua opțiune „Creare pariu multiplu”

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Este momentul să descoperi o nouă metodă de pariere, care îți permite să creezi bilete unice, cu cea mai recentă inovație marca Unibet – funcția Creare pariu multiplu.

Crezi că meciurile vor fi un festival de goluri? Sau poate că arbitrul va împărți cartonașe galbene în stânga și în dreapta? Acum poți adăuga toate acestea și chiar mai mult pe biletul tău pentru a crea cel mai bun pariu – completat de cote instante și optiuni multiple.

Cum funcționează?

Inainte de toate, trebuie sa aveti un cont deschis la Unibet. Dupa ce va deschideti contul accesand acest link, beneficiati automat si de bonusul agentiei: 300 de lei pentru toti noii clienti!

  1. Căutați primul meci de care sunteți interesat, de exemplu Liverpool – Newcastle. In partea de sus a meniului pentru acest meci vei gasi butonul CREARE PARIU.
  2. Incepeți să creați pariul mulțumită numeroaselor oferte de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator.
  3. Căutați cel de-al doilea meci de care sunteți interesat, de exemplu U. Craiova-FCSB.
  4. Continuați să adăugați ofertele similare de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator. Puteti sa adaugati pana la 12 pariuri diferite pe acelasi meci! 

EXEMPLU PENTRU CREARE PARIU MULTIPLU –  LIVERPOOL – NEWCASTLE & U. CRAIOVA-FCSB

  • LIVERPOOL – NEWCASTLE: TOTAL GOLURI – PESTE 2,5 GOLURI
  • LIVERPOOL – NEWCASTLE:AMBELE ECHIPE VOR ÎNSCRIE
  • LIVERPOOL – NEWCASTLE: LIVERPOOL VA CÂȘTIGA

  • U. CRAIOVA-FCSB: TOTAL CARTONASE – SUB 3.5
  • U. CRAIOVA-FCSB: FCSB VA CÂȘTIGA
  • U. CRAIOVA-FCSB: TOTAL CORNERE – PESTE 8.5

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu