Dinamo – FCSB: Misiunea „Eternului Derby” iti poate aduce 50 RON FREEBET!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

E timpul pentru Eternul Derby al fotbalului românesc! Dinamo – FCSB, meciul ambițiilor, al zecilor de fani din tribune și al orgoliilor reaprinse, se joacă duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Uhrin și Sorescu trebuie să găsească răspunsurile pentru Vintilă și Coman, iar rivalitatea nu permite alt rezultat decât victoria care să-i mulțumească pe suporteri.

Freebet – Dinamo – FCSB

Marele meci al sezonului regulat are parte de cote cu marjă zero și peste 1.300 de pariuri pe Betano, dar și o Misiune exclusivă care-ți poate aduce un Free Bet!

Pentru a participa la Misiune, mergi la secțiunea Promoții -> Misiuni din contul tău si urmează pașii de mai jos:

  1. Joacă cel puțin 100 de lei pe meciul Dinamo – FCSB din 16/02/2020
  2. Pe bilete simple sau multiple
  3. Cu o cotă minimă 1,75 per selecție și o miză minimă de 20 lei per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 50 de lei!

Mentiuni importante

  • Biletul tău trebuie să includă cel puțin o selecție din acest meci. De exemplu, un bilet multiplu care îndeplinește toate cerințele misiunii și include selecții din meciurile Dinamo – FCSB și Hermannstadt – Astra Giurgiu este considerat parte a Misiunii. Toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie stabilite în intervalul 14/02 – 16/02, ora 23:59.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 16/02/2020, ora 21:40.
  • Pariurile tip sistem (yankee, trixie, 2/3, etc) nu sunt acceptate în cadrul Misiunii.
  • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiune (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5)

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu