Disponibil acum: 300 RON Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Unibet! Profitul din pariuri se face acum mai simplu, mai inteligent si absolut gratuit! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Pariu fără Risc de 100% până la 300 RON la prima depunere + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Cum incasezi Pariul fără Risc de 100% până la 300 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul de la Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere de minim 25 de lei in contul tau Unibet

3. Plasează primul pariu cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.

  • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
  • Dacă pariul este pierzător, Unibet îți oferă 100% miza înapoi până la maxim 300 RON ca și bani bonus.

Bonusul trebuie rulat în maxim 30 de zile: de 3 ori la cote de minim 1.40 la pariuri sportive, de 35 de ori la cazino, sloturi, jocuri și de 10 ori la bingo.

Bonus 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot
  • Vei primi 150 de runde gratuite la jocul Burning Hot, în browser, pe mobil după prima depunere făcută la Unibet indiferent de bonusul ales, în următoarea zi lucrătoare, până la 23:59.
  • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON.
  • Pentru a retrage câștigurile de la rundele gratuite, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori la casino, de 8 ori la pariurile sportive sau de 8 ori la bingo în maxim 30 de zile.

300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu