Disponibil FĂRĂ DEPUNERE doar prin Pariuri1x2.ro: 20 ron Pariu gratuit sau 50 Rotiri gratuite! Tu ce alegi?

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
7 0

Site-ul Pariuri1x2.ro continua seria surprizelor si cadourilor dedicate cititorilor sai, cei care alcatuiesc cea mai tare comunitate de pariori din Romania. De aceasta data, alaturi de reputatul operator Winmasters , Pariuri1x2.ro vine cu ofertă de neratat!

Deschide-ti cont la Winmasters doar prin pariuri1x2.ro si beneficiezi imediat, FĂRĂ DEPUNERE!, de PARIU GRATUIT 20 RON sau 50 ROTIRI GRATUITE!

Urmezi pasii simpli indicati mai jos si beneficiaza de oferta!

 Ce trebuie să faci pentru a beneficia de PARIU GRATUIT 20 RON sau 50 ROTIRI GRATUITE, fara depunere!

1Deschide cont la Winmasters folosind ACEST LINK SPECIAL pus la dispoziția ta de Pariuri1x2.ro! Doar astfel poti beneficia de promotie! 

2Trimite copia cărții de identitate și bonusul pe care dorești să-l revendici (pariu gratuit de 20 RON sau 50 de rotiri gratuite pentru slotul Tower Quest) prin e-mail, la support@winmasters.ro

3După verificarea documentului, Winmasters iti va credita bonusul solicitat în contul de joc!

Deschide cont »» PARIU GRATUIT 20 RON sau 50 ROTIRI GRATUITE!

Înregistrează-te pe winmasters prin website-urile: www.pariuri1x2.ro | www.bonusuricasino.ro | www.jocurislot.ro | www.cazzino.ro

A. BONUS PENTRU PARIURI SPORTIVE (Pariu Gratuit 20 RON)

  • Winmasters iti va oferi un pariu gratuit de 20 RON care are o valabilitate de 15 zile
  • Voucherul pariu gratuit va fi acordat utilizatorilor eligibili și poate fi plasat pe un bilet simplu, cotă min 1.8 sau pe bilet combo cu cota de minim 1.35 per selecție.
  • Pariul gratuit trebuie folosit in totalitate si poate fi plasat doar pe evenimente din Fotbal și Tenis

B. BONUS PENTRU CAZINO (50 Rotiri Gratuite)

  • Winmasters iti va oferi 50 ROTIRI GRATUITE la slotul Tower Quest.
  • Rotirile gratuite sunt disponibile timp de 24 de ore după ce prima rotire a fost efectuata. Rotirile gratuite vor fi acordate in decurs de 24h de la trimiterea mailului catre Serviciul Clienti.

 

 

 

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu