Europa League & Conference League: Pariază la Sportingbet și câștigă un FreeBet Live + Rotiri Gratuite!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Europa League & Conference League! Pariază la Sportingbet 40 RON pre-meci pe orice pariu simplu la cote de minim 1.50 pe etapa a 5-a de meciuri din UEFA Europa League sau UEFA Europa Conference League și Sportingbet iti ofera un FreeBet Live de 20 RON + 5 Rotiri Gratuite în jocul Starburst instant + șansa de a câștiga 2 bilete la meciul CFR Cluj – Jablonec de pe data de 9 decembrie.

Ce trebuie sa faci?

Click aici si loghează-te in contul tau Sportingbet.Daca nu ai cont, deschide-ti unul prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta). Fa prima depunere in termen de 30 zile de la data inregistrarii, îndeplinește cele 4 misiuni și câștigă un BONUS de 400 RON + 50 de rotiri gratuite!

Deschide-ti cont!

  1. Optează pentru promoție.
  2. Pariază pre-meci 40 RON pe orice meci din faza grupelor în UEFA Europa League sau UEFA Europa Conference League
  3. Cote de minim 1.50
  4. Sportingbet iti oferă un FreeBet Live de 20 RON + 5 Rotiri Gratuite în jocul Starburst
  5. Vei putea folosi FreeBet-ul pe orice pariu live la fotbal în termen de 3 zile
  6. Rotirile Gratuite vor fi disponibile tot pentru o perioadă de 3 zile
  7. Vei intra automat în tombola pentru șansa de a câștiga 2 bilete la meciul CFR Cluj – Jablonec de pe data de 9 decembrie.

FreeBet Live de 20 RON + 5 Rotiri Gratuite!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu