Exclusiv: Câștigă un BMW X4 și alte 2.200 premii extraordinare cu Unibet!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

La Unibet promoțiile senzaționale și premiile de top sunt ca la ele acasă, însă vrem ca vara aceasta să rămână în istorie! Astfel, agenția v-a pregătit o promoție extraordinară la care poți câștiga o mașină BMW X4 sau unul din cele 2.200 de premii!

Timp de 11 săptămâni vor avea loc extrageri săptămânale, la care poți câștiga premii de 200 RON cash, 100 RON bani bonus gratuiți sau 250 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru participare și să pariezi pe sporturile tale preferate sau să joci în cazino sau live cazino minim 25 RON și astfel vei primi automat un tichet pentru extragerile cu premii. Dacă joci și la pariuri, și în cazino, ai nu dublă, ci triplă șansă de câștig !

Dacă vrei să ai o vară legendară, optează și joacă acum !

Cum funcționează?

Logheaza-te pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special. Automat castigi si bonusul de 300 lei oferit de Unibet tuturor noilor clienti.

  • Promoție valabilă: 15.06.2020 – 30.08.2020.
  • Orice pariu de minim 25 RON pe orice sport, cazino sau live cazino reprezintă un tichet de participare.
  • Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig nu doar la marea extragere de la final de vară, unde marele premiu este de BMW X4, dar Unibet a pregătit și extrageri săptămânale cu un fond total de premiere de 10 000 RON Cash, 5 000 RON Bani Bonus Gratuiți și 25 000 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown (disponibile doar pe mobile web).

Este simplu, așa că nu rata șansa de a-ți mări câștigurile!

Deschide-ti un cont si castiga un BMW X4!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu