Fa economii pentru pariurile pe Campionatul Mondial »» Te invatam cum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Mondialul se apropie cu pasi repezi, iar noi trebuie sa fim pregatit financiar pentru a scoate profit de top din competitia gazduita de Rusia. Betfair iti gratuit in pusculita bani pentru pronosticurile tale din timpul Campionatului Mondial. La fiecare 125 RON utilizați pentru pariuri plasate și soluționate in aceeași saptamana, de luni (ora 00:01), pana duminica ( ora 23:59), in perioada 07.05.2018-11.06.2018, vei primi un bonus in valoare de 5 RON, care va fi eliberat în timpul desfășurării Cupei Mondiale.

Cum primesc bonusul pentru Campionatul Mondial?

  1. Trebuie sa te inscrii pentru a beneficia de promotia, accesand acest link 
  2. Pentru fiecare pariu soluționat in valoare de 125 RON, cu cel puțin o selecție cu o cota minimă de 1.8, ți se va acorda un bonus de 5 RON pe care sa-l folosești la Cupa Mondiala.
  3. Pentru utilizarea acestui bonus nu există nicio cerință privind cota minimă. Bonusul va fi creditat în contul tău în data de 14.06.2017 si expira după finala Cupei Mondiale din 15.07.2018. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu