Fara depunere: Castiga gratuit 125 000 lei cu finala FA Cup, Arsenal – Chelsea!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Joaca gratuit intr-o noua runda din Golden Goal de la Unibet. Pronostichează corect minutul si marcatorul primului gol în finala Cupei Angliei dintre Arsenal si Chelsea, pentru a castiga 125 000 lei!

Participarea la concurs este 100% gratuita. Nu trebuie sa ai bani in contul Unibet si nici pariuri recente efectuate.

Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

Poti participa la concurs, chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri recente plasate! 

Cum se joaca Golden Goal?

  • Utilizatorii vor pronostica minutul si marcatorul primului gol pentru a castiga 125 000 lei. Dupa ce ai ales predictia, apasa butonul TRIMITE, iar apoi finalizeaza predictia ta.
  • Iti poti modifica predictia oricand doresti, pana la start partidei Arsenal – Chelsea (sambata, 01 august, ora 19:30)
  • Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste deopotriva atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol.

Joaca Golden Goal!


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu