FC Porto – Liverpool: Cota 30 pentru calificarea „Cormoranilor”!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pot beneficia de cota marita pe FC Porto – Liverpool?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJM. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJM plaseaza un pariu simplu (un pariu pe o singură selectie) inainte de inceperea partidei FC Porto – Liverpool (17 aprilie), alegand calificarea echipei Liverpool (inclusiv prelungiri si penalty). 
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poti sa plasezi o miza mai mare doar după ce ai plasat pariul initial de 5 RON.
  4. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu